به دلیل افزایش روزافزون بازیکنان DOTA 2 و محبوب تر شدن این بازی، قصد داریم تا هیروهای این بازی، به همراه نقاط ضعف و قوت آن ها را به شما آموزش دهیم. با گیمر همره باشید.
آموزش و معرفی هیروهای بازی DOTA 2؛ Abaddon
بازی DOTA 2 یک بازی بر سبک MOBA یا همان Multiplayer Online Battle Arena می باشد که توسط کمپانی Valve ساخته شده است. دلیل این که بازی با نام DOTA 2 نام گذاری شده است این است که این بازی قبلا نیز به صورتی دیگر وجود داشته است.
اگر شما بازی Warcraft 3: Region of Chaos را بازی کرده باشید به خوبی می دانید که یکی از ماد های محبوب این بازی DOTA نام داشت. DOTA مخفف Defense of the Ancients است. البته باید این را نیز بگوییم که بعد ها با انتشار آپدیت The Frozen Throne ماد DOTA توانست پیشرفت چشم گیری داشته باشد.
در بازی DOTA 2 دو تیم ۵ نفره وجود دازد. این دو تیم باید تلاش کنند تا یک سازه به نام Ancient که در مرکز مقرر هر کدام قرار دارد را نابود کنند. ولی این عمل به این راحتی نیست. بازی هایی که در DOTA 2 انجام می شود به طور متوسط حدود ۴۰ دقیقه طول می کشد که این نشان دهنده کمی طولانی بودن هر بازی است.
مجموعه مقالات آموزش و معرفی هیروهای بازی DOTA 2:
- آموزش و معرفی هیروهای بازی DOTA 2؛ هیرو Alchemist
- آموزش و معرفی هیروهای بازی DOTA 2؛ هیرو Ancient Apparition
- آموزش و معرفی هیروهای بازی DOTA 2؛ هیرو Anti-Mage
- آموزش و معرفی هیروهای بازی DOTA 2؛ هیرو Arc Warden
- آموزش و معرفی هیروهای بازی DOTA 2؛ هیرو Axe
- آموزش و معرفی هیروهای بازی DOTA 2؛ هیرو Bane
بازی DOTA 2 پس از اولین معرفی و انتشار نسخه آزمایشی در سال ۲۰۱۱ و همچنین برگزاری اولین مسابقه جهانی DOTA 2 به نام The International همراه با جایزه ۱ میلیون دلاری توانست نشان دهد که این بازی راه دراز و موفقی در پی دارد.
بیشتر بدانید: نقد و بررسی بازی DOTA 2
امسال نیز مانند هر سال مسابقات The International با جایزه نزدیک به ۳۵ میلیون دلار برگزار شد که سهم تیم اول از این مقدار ۱۵ میلیون دلار بود. امسال نیز مانند سال قبل تیم OG قهرمان شد و توانست بار دیگر نام خود را به عنوان بهترین تیم حال حاضر DOTA 2 از آن خود کند.
با توجه به این توضیحات اگر علاقه مند به یادگیری این بازی هستید باید بگوییم که در بازی ۱۱۵ هیرو مختلف همراه با توانایی هایی متفاوت وجود دارد که یادگیری سطحی هرکدام به زمان نیاز دارد.
در این عنوان از مقاله های سایت، هیروها را به ترتیب حروف افبای انگلیسی معرفی می کنیم و سعی می کنیم تا تمامی توانایی این هیرو ها را بررسی کنیم.
آموزش هیرو Abaddon
Abaddon جزو گروه هیروهای Strength و نزدیک زن می باشد که به دلیل توانایی هایی که مقدار کمی به Mana احتیاج دارند و دارای زمان Cooldown کمی دارد در نوع خود جالب است. این هیرو اکثرا به عنوان هیرو کمکی یا همان Support استفاده می شود ولی در بعضی مواقع نیز می توان از این هیرو به عنوان یک هیرو Carry و یا Off Lane استفاده کرد.
توانایی ها (Spells):
Mist Coil
این توانایی به شما این قابلیت را می دهد تا بتوانید به دشمنان خود آسیب بزنید و دوستانتان را از نظر Hp خوب کنید. همچنین هربار که از این توانایی استفاده می کنید مقداری از HP خودتان نیز کم می شود ولی این مقدار نسبت به چیزی که دوستانتان می دهید یا از دشمنانتان کم می کنید کمتر است.
مقدار آسیبی که به عنوان Self Damage در بازی نوشته شده است به صورت خالص وارد می شود ولی بر روی دشمنان Magical است. یکی از نکات جالب این است که اگر مقدار HP شما کمتر از یک مقدار خاصی باشد شما می توانید خود را Deny کنید.
Deny کردن نوعی خودکشی در بازی است که به نفع شما می باشد. در واقع تیم مقابل قادر به دریافت Gold و XP پس از Deny شما نیست ولی به این نیز توجه داشته باشید که هیروهایی مانند Silencer حتی از Deny شما نیز Int بدست می آوردند که در آخر بازی به آنها کمک می کند بهتر ظاهر شوند.
توجه داشته باشید که این توانایی توسط Aphotic Shield بلاک می شود، همچنین در حالت Borrowed Time باعث می شود تا شما Hp بدست آورید.
این توانایی توسط آیتم Linken’s Sphere بلاک می شود و شما قادر هستید تا هم تیمی های خود را در صورتی که از آیتم Black King Bar استفاده می کنند Heal کنید ولی نمی توانید به این طریق به دشمنانتان آسیب بزنید.
Aphotic Shield
با استفاده از این توانایی می توانید تا یک چیزی شبیه به سپر دور خود و همچنین هم تیمی های خود ایجاد کنید که مقداری از آسیب وارده به آنها و یا شما را جذب می کند و در واقع آسیبی نمی بینید.
اگر میزان آسیبی که دشمن به شما وارد می کند بیشتر از مقدار تعیین شده باشد و یا زمانی که می توانید این سپر را داشته باشید تمام شود، این سپر منفجر می شود و به دشمنانتان آسیب می زند.
این را هم باید بدانید که با استفاده از این توانایی می توانید تا باف های بدی که بر روی خودتان یا هم تیمی هایتان قرار دارد را حذف کنید. البته باید به این توجه داشته باشید که تنها توانایی های که Basic Despel و یا Strong Dispel هستند حذف می شوند.
برای مثال اگر هیروی Earth Shaker هم تیمی شما را Stun کند شما می توانید با استفاده از این توانایی او را از حالت Stun در بیاورید. این توانایی را نمی توانید بر روی دوستان خود استفاده کنید اگر آنها در حال استفاده از آیتم Black King Bar باشند.
Curse of Avernus
Curse of Avernus یک توانایی Passive است و به صورت خودکار عمل می کند. هر بار که به افراد تیم مقابل و یا Creep ها ضربه می زنید حرکت آنها را آهسته می کند.
البته باید این را نیز بگوییم که اگر به یک هدف ۴ بار ضربه بزنید به میزان بیشتری آهسته می شود و آن هدف را Silence می کند. در واقع برای این که بتوانید از این توانایی خود به خوبی استفاده کنید نیاز دارید تا ۴ ضربه پیاپی به هدف مورد نظر خود بزنید.
در کنار Silence کردن حریف و آهسته کردن او، مقداری نیز Attack Speed دریافت می کنید که هم شما و هم هم تیمی هایتان از این می توانید استفاده کنید. البته این Attack Speed تنها بر روی هدفی که قبلا ضربه زده اید و Silence شده است تاثیر دارد.
این توانایی از Black King Bar رد نمی شود و اگر توسط آیتم Silver Edge به شما ضربه بزنند غیرفعال خواهد شد.. این توانایی را Illusion هایتان نیز می توانند استفاده کنند.
Borrowed Time
زمانی که از این توانایی استفاده کنید تمامی آسیبی که دشمن می خواهد به شما وارد کند به صورت افزایش Hp اثر می کند. در واقع شما با استفاده از این توانایی می توانید در زمانی که افراد تیم مقابل بر روی شما تمرکز کرده اند آنها را مجبور به صبر کردن و تلف کردن وقتشان بکنید.
این توانایی یک حالت خودکار نیز دارد که اگر آسیب وارد شده به شما زیاد باشد و میزان Hp شما به کمتر از ۴۰۰ برسد به صورت خودکار فعال می شود. در ضمن این توانایی دارای حالت Strong Dispel است.
یعنی بعضی از توانایی هایی که حریفانتان بر روی شما استفاده کرده اند و باف مورد نظر بر روی شما است، از بین خواهد رفت و می توانید به سادگی فرار کنید.
اگر حریفتان با آیتم Silver Edge به شما ضربه بزند حالت خودکار این توانایی از بین می رود و باید به صورت دستی آن را فعال کنید. همچنین بعضی توانایی هیروها که خاصیت Break و غیرفعال کردن توانایی های Passive را دارند نیز بر روی خودکار بودن این توانایی اثر می گذارند.
شما می توانید در موقعیت های متفاوت مانند زمان هایی که Stun، Sleep، Taunt شده اید و همچنین زمانی که بر روی شما از آیتم Eul’s Scepter of Divinity استفاده شده است، این توانایی را فعال کنید و به هم تیمی های خود کمک کنید.
در زمان هایی که Hex، Silence شده اید و یا نمی توانید کاری انجام دهید این توانایی تنها به صورت خودکار فعال می شود و فعال کردن آن به صورت دستی غیرممکن است.
اگر آسیبی که دشمن به شما وارد می کند بیشتر از حد معمول باشد، یعنی باعث شود که شما قبل از رسیدن به مرز ۴۰۰ HP در یک لحظه آسیبی بیشتر از آن دریافت کنید، این توانایی اثر نمی کند. به همین دلیل هیروهایی که آسیب بسیار زیاد فیزیکی و یا Magical دارند در برابر این هیرو بسیار خوب هستند.
تاثیر آیتم Aghanim بر روی این توانایی:
با استفاده از آیتم Aghanim این توانایی کمی تغییر می کند. با خرید این آیتم زمان این توانایی ۱ ثانیه نسبت به حالت معمول افزایش پیدا می کند و هر بار که هم تیمی هایتان آسیبی بیشتر از ۵۲۵ دریافت می کنند توانایی Mist Coil به صورت خودکار برای Heal کردنشان فرستاده می شود.
این در حالتی است که شما این توانایی را فعال کرده باشید وگرنه در حالت معمول اتفاقی نخواهد افتاد. اگر آسیبی که دشمن به دوستتان وارد می کند خیلی بیشتر از ۵۲۵ باشد تنها یک Mist Coil برایش فرستاده خواهد شد.
برای مثال اگر هم تیمی شما آسیبی برابر با ۱۵۰۰ دریافت کند به جای دریافت ۲ تا Mist Coil تنها یک عدد دریافت خواهد کرد. در ضمن این حالت خودکار در صورتی که هم تیمی شما در حالت آسیب دیدن با نوع HP Removal باشد کار نمی کند.
استعدادها (Talents):
Talent ها قسمت مهمی از بازی DOTA 2 هستند که در آپدیت ۷.۰۰ به بازی اضافه شده است. شما می توانید Talent ها را در لول های ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵ استفاده کنید. Talent ها توانسته اند تا بازی DOTA 2 را کمی نسبت به گذشته در حالت تعادل قرار دهند.
در لول ۱۰ شما می توانید از بین ۲۰ افزایش سرعت حرکت و ۲۵ درصد XP بیشتر انتخاب کنید. اگر شما این هیرو را به صورت Support بازی می کنید حتما باید ۲۵ درصد XP بیشتر را انتخاب کنید.
بیشتر بدانید: Void Spirit، هیروی جدید بازی DOTA 2
در لول ۱۵ نیز ۲ انتخاب خوب برای شما وجود دارد. ۸ عدد آرمور بیشتر و یا افزایش قدرت توانایی Mist Coil. اگر شما این هیرو را به صورت تانک و یا Carry بازی می کنید ۸ عدد آرمور بیشتر به درد شما می خورد ولی در نقش Support افزایش قدرت Mist Coil بسیار بهتر است.
در لول ۲۰ باید از بین ۹۰ دمیج مثبت و ۲۰ درصد کاهش Cooldown برای توانایی هایتان یکی را انتخاب کنید. مشخص است که اگر تیم شما نیاز به یک هیرو دارد تا آسیب بیشتری وارد کند ۹۰ دمیج مثبت بسیار مناسب است ولی ۲۰ درصد کاهش Cooldown نیز برای این هیرو در صورتی که نقش Support دارد بسیار مناسب می باشد.
در لول ۲۵ هر دو انتخاب بسیار جالب و مفید می باشند، می توان گفت هر دو حالت Support گونه دارند و بستگی دارد که در بازی کدام یک را بیشتر از آن یکی نیاز داشته باشید.
آیتم بندی:
آیتم های شروع بازی:
Tango:
این آیتم برای تمامی هیرو ها در اوایل بازی خوب است و باعث می شود تا در دقایق اول بازی بتوانید در لاینی که حضور دارید دوام بیاورید.
Healing Slave:
این آیتم نیز بسیار خوب است، اگر شما این هیرو را در نقش Support بازی می کنید خرید یک Healing Slave به درد شما خواهد خورد.
Scout Shield:
در صورتی که شما این هیرو را به صورتی بازی می کنید که نیاز به آیتمی برای بلاک کردن آسیب دشمنانتان دارید، باید این آیتم را خریداری کنید.
Enchanted Mango:
یکی از بهترین آیتم ها برای Abaddon است اگر شما بخواهید این هبرو را به صورت یک هیرو Support بازی کنید، اسپم کردن توانایی اول شما در لاین نیاز به Mana خواهد داشت، این آیتم به سادگی Mana مورد نیاز شما را تامین می کند.
Iron Branch:
یکی از آیتم های مهمی است که باید همراه خود داشته باشید تا بتوانید HP Regeneration بیشتری از Tango بدست آورید. کاشتن یک درخت با این آیتم و مصرف کردن آن با Tango زمان بیشتر شدن HP Regeneration را ۲ برابر می کند.
آیتم های اوایل بازی:
Magic Wand:
می توان گفت مهم ترین آیتم برای هر هیرو Support در بازی Magic Wand است، چون هیرو های Support نمی توانند آیتم های زیادی بخرند و گلد بسیار کمی دریافت می کنند آیتم Magic Wand که یک آیتم دفاعی برای هر هیرویی است بسیار برای Abaddon خوب می باشد.
Boots of Speed:
آیتمی که هر هیرو در بازی DOTA 2 نیاز دارد. بدون این آیتم تقریبا اکثر هیروها در بازی سرعت کافی برای رسیدن به حریفشان را نخواهند داشت.
آیتم های وسط بازی:
Phase Boots:
این آیتم با توجه به دمیج و آرموری که می دهد برای هیرو Abaddon بسیار خوب است، اگر شما این هیرو را به صورت تانک و یا Carry بازی می کنید خرید این آیتم برای شما الزامی است.
Tranquil Boots:
اگر Abaddon را به صورت هیرو Support بازی می کنید این آیتم برای شما بسیار مناسب است. هر دفعه که توانایی Mist Coil را استفاده کنید این آیتم میزان HP از دست رفته را به سرعت به شما بر می گرداند.
Blade Mail:
یکی از آیتم هایی که اکثر هیروهای تانک در بازی خرید می کنند Blade Mail است. این آیتم باعث می شود تا تمرکز هیروهای تیم مقابل بر روی شما از بین برود و شما بتوانید کار اصلی خود را در درگیری های تیمی انجام دهید.
Urn of Shadows:
وجود این آیتم در یکی از هیروها در هر بازی الزامی است، اگر هم تیمی های شما این آیتم را نخریده باشند بهتر است شما دست به کار شوید.
Pipe of Insight:
این آیتم در مقابل هیروهایی که Magic Damage زیادی دارند بسیار خوب است، با فعال کردن این آیتم شما و هم تیمی های کنارتان مقداری از Magic Damage دریافتی را بلاک می کنید. در ضمن با خرید این آیتم دوستانتان نیز Magic Resistance بیشتری خواهند داشت.
Crimson Guard:
یکی از آیتم های خوب برای هیرو Abaddon است. با فعال کردن این آیتم مقداری از آسیب فیزیکی کاهش پیدا می کند یا بهتر است بگوییم همه هیروهای هم تیمی کمی حالت تانک گونه پیدا می کنند.
Heaven’s Hallberd:
در کنار Evasion و Status Resistance که این آیتم می دهد فعال کردن این آیتم بر روی هیروهای Carry دشمن بسیار مفید است. این آیتم برای هیرو Abaddon در صورت تانک بودن این هیرو توصیه می شود.
Vladmir’s Offering:
این آیتم علاوه بر مقدار اضافی Mana که به شما در طول زمان می دهد میزان دمیج شما را نسبت به دمیج پایه افزایش می دهد و همچنین به هم تیمی هایتان این قابلیت را می دهد تا در هر ضربه مقداری HP بدست آورند.
Lotus Orb:
این آیتم یکی از آیتم های خوبی است که می توانید در مقابل هیروهایی که تنها نقطه قوتشان Spell ها و جادوها هستند بیاورید.
Solar Crest:
اگر شما مشکل آرمور و یا Mana Regeneration دارید این آیتم کمکتان خواهد کرد. این آیتم هر دو قابلیت دفاعی و هجومی دارد و در درگیری باید با دقت هدف این آیتم را انتخاب کنید.
Radiance:
با توجه به اینکه Abaddon در درگیری ها مدت زمان زیادی حضور دارد خرید این آیتم برای این هیرو در صورتی که گلد کافی داشته باشد توصیه می شود.
Aghanim Scepter:
اگر در بازی هم تیمی هایتان به Heal بیشتری نیاز داشته باشند خرید این آیتم را باید در اولویت قرار دهید.
آیتم های آخر بازی:
Guardian Greaves:
یکی از آیتم های مناسب برای هر هیرویی است که قصد دارد تا تیم خود را در درگیری ها حفظ کند. این آیتم یک Aura ایجاد می کند که در آن آرمور و HP Regeneration اضافی به شما و دوستانتان می دهد. در صورت فعال کردن این آیتم یک Basic Dispel بر روی همه هم تیمی هایتان فعال می شود، در ضمن مقداری از HP و Mana شما را نیز پر می کند.
Assault Cuirass:
این آیتم درصورتی که هیچ کدام از هم تیمی هایتان آن را تهیه نکرده اند توصیه می شود. این آیتم به شما سرعت ضربه بیشتر و در ضمن آرمور بیشتری می دهد. این آیتم یک خاصیت Passive نیز دارد که بر روی هیروهای هم تیمی ۵ آرمور مثبت و رو هیروهای دشمن ۵ آرمور منفی ایجاد می کند.
Shiva’s Guard:
خرید این آیتم برای هیرویی مانند Abaddon که یک هیرو نسبتا تانک است توصیه می شود، شما با این آیتم میزان Attack Speed حریفانتان را کمتر می کنید.
Heart of Tarrasque:
میزان HP که شما از این آیتم دریافت می کنید بسیار زیاد است و باعث می شود تا شما زمان زیادی در درگیری ها حضور داشته باشید.
Octarine Core:
یکی از بهترین آیتم ها برای Abaddon همین آیتم است، این آیتم Cooldown تمامی توانایی های شما را به میزان ۲۵ درصد کاهش می دهد که در کنار Talent لول ۲۰شما یعنی کاهش ۲۰ درصدی Cooldown ها، شما را به یک هیرو فوق العاده تبدیل می کند.
بیشتر بدانید: بزرگ ترین جایزه ورزش های الکترونیکی توسط Dota 2 رقم خورد
چه موقع این هیرو را انتخاب نکنیم؟
Abaddon به دلیل داشتن توانایی های Heal و Dispel کردن یکی از بهترین Support های دفاعی در DOTA 2 است، اگر شما بخواهید این هیرو را پیک دهید باید نقاط ضعف این هیرو را بدانید.
هیرو Abaddon به دلیل داشتن توانایی Borrowed Time به سختی کشته می شود در نتیجه اگر توانایی ها و آیتم های لازم را نداشته باشید درگیر شدن با این هیرو چیزی نصیب شما نخواهد کرد.
Lina:
Lina به دلیل داشتن توانایی Laguna Blade که مقدار زیادی آسیب جادویی به Abaddon وارد می کند باعث می شود تا Abaddon قبل از فعال کردن توانایی Borrowed Time از درگیری حذف شود.
Lion:
Lion نیز مانند Lina توانایی Finger of Death را دارد که می توان گفت حتی از توانایی Laguna Blade نیز قوی تر است چون در طول زمان و با کشتن حریف های بیشتر با این توانایی Finger of Death قوی تر می شود.
Phantom Asssasin:
هیرو Phantom Assassin به دلیل داشتن توانایی Coup de Grace که میزان آسیب فیزیکی بسیار زیادی وارد می کند باعث می شود Abaddon قبل از فعال کردن Borrowed Time بمیرد.
Ancient Apparition:
هیروی دیگری که باید در نظر داشته باشید Ancient Apparition است، توانایی Ultimate این هیرو باعث می شود تا هیچ گونه Heal چه بر روی شما و چه دوستانتان اثر نکند، حتی اگر شما Borrowed Time را فعال کنید نیز Heal نخواهید شد.
Silencer:
هیرو هایی که Silence دارند نیز در برابر این هیرو بسیار قوی هستند. Silencer به دلیل داشتن ۲ توانایی متفاوت در Silence کردن حریف های خود و همچنین داشتن توانایی Arcane Curse باعث می شود تا Abaddon در درگیری ها به مشکل برخورد کند.
Night Stalker:
هیرو Night Stalker به دلیل داشتن Silence طولانی مدت در زمان شب، در برابر Abaddon بسیار خوب است.
Shadow Demon:
Shadow Demon نیز در برابر Abaddon بسیار خوب است چون با استفاده از توانایی Disruption مقداری از زمان Borrowed Time را تلف می کند، در ضمن توانایی Demonic Purge این هیرو همراه با آیتم Aghanim باعث می شود که خاصیت فعال شدن خودکار Borrowed Time از بین برود.
Doom:
Doom هیرویی است که طولانی ترین زمان Silence و Mute را در بازی دارد. اگر Doom توانایی Doom خود را بر روی Abaddon بیاندازد می توان گفت باید این هیرو هر چه سریع تر از درگیری ها دور شود.
هیرو Doom همراه با Aghanim باعث می شود تا حتی توانایی Borrowed Time به صورت خودکار نیز فعال نشود، این شرایط را حتی برای Abaddon بدتر می کند.
چه موقع این هیرو را انتخاب کنیم؟
هیروهایی که Abaddon در مقابل آنها بسیار خوب است:
Mirana:
هیروهایی که توسط توانایی Sacred Arrow این هیرو Stun می شوند به سادگی توسط توانایی Aphotic Shield از حالت Stun خارج می شوند، یکی از بدترین اتفاقات برای هیرو Mirana می تواند همین باشد!
Bane:
توانایی Fiend’s Grip و Nightmare این هیرو نیز توسط Aphotic Shield به سادگی خنثی می شوند و این هیرو تقریبا یکی از بدترین هیروها در مقابل Abaddon به شمار می رود.
Batrider:
تمام توانایی های این هیرو مخصوصا Flaming Lasso توسط Aphotic Shield به سادگی از بین می روند و این هیرو را به سادگی می توان با Abaddon کنترل کرد.
Beast Master:
Stun توانایی Primal Roar توسط Aphotic Shield خنثی می شود و هم تیمی شما می تواند پس از آن به کارش در درگیری ها ادامه دهد.
هیرو Abaddon با هیروهایی مانند Phantom Assassin، Axe، Oracle، Legion Commander، Storm Spirit بسیار خوب است، توانایی های این هیرو باعث می شود تا بقیه هیروها بتوانند کار های خود را آزادانه در نقشه انجام دهند.
منتظر قسمت بعدی سری مقاله های «آموزش و معرفی هیروهای بازی DOTA 2» باشید…
با سلام نوشته شما چند تا ایراد دارد
اول بعضی کلمات که ترجمه کردید اصلا جالب نیست مثلا به جای باف بد بگید باف منفی یا همون کلا بگید دی باف
دوم قسمت آیتم بندی واقعا نیاز دارد مطلبتوت به جای این همه توضیح اضافی که بعضیاش واقعا لازم نیست مطالب را خلاصه کنید و بخش آیتم بندی و یکبخش نیز برای بررسی که چه موقع پیک کنیم یا چه موقع بن کنیم یا اصلا نریم یا همون هیرو های زد و مچ اضافه کنید واقعا نیاز داردتا مطلب کامل بشه البته در طول متن به یک سری از این هیرو ها اشاره کردید ولی در حد اشاره باقی ماند
با اضافه کردن این نکات وقعا مطلب بهتر می شود یک نکته دیگه من از خوندم متنی به این بالا بلندی خسته شدم پس بهتر بعضی جا ها از چاشنی طنز یا ایموجی نیز استفاده کنید
با تشکر
سپاس از اینکه مطالعه کردین
گفته های شما رو اصلاح می کنیم
اینکه گفتین مطلب طولانیه، دلیلش توضیح مفصل هست چون بعضی ها کلا با بازی DOTA 2 آشنا نیستن
هیروهای بعدی بزودی اضافه خواهند شد…