اپلیکیشن آموزش زبان هلو در مدت کوتاهی که وارد کافه بازار شد تبدیل به یک اپلیکیشن بسیار موفق شده است و این بدون دلیل نیست. با گیمر همراه باشید تا نگاهی دقیق به هلو بیندازیم و عملکرد آن را به صورت بلند مدت بررسی کنیم.
معرفی و بررسی اپلیکیشن موبایل هلو
اپلیکیشن آموزش زبان هلو ساخته ی تیم «ماوی» است که به لطف مدیرعامل پروژه «علی اسدی» و «شاهین کریمپور» مدیر فنی، توسعه یافته است. در نسخه کنونی خود (۱.۵.۱) قابلیت آموزش ۱۶ زبان را دارد. اپلیکیشن هلو به روش های گیمیفیکشن سعی می کند تا با ایجاد تصویر ذهنی از کلمات و با یک محیط ساده شما را با کلمات آشنا کند و در همین محیط ساده شما کلمات را تمرین می کنید. البته منظور ما از کلمه «ساده» رابط کاربری آن به سبک مینیمال است. به نوعی می شود گفت که این برنامه ترکیبی از بازی و اپلیکیشن می باشد.
از همان ابتدا که با هلو آشنا شدیم فهمیدیم که هلو یک اپلیکیشن با پتانسیلی بسیار بالاست و در بازاری حضور دارد که رقبای زیادی شبیه به خود ندارد. پیشرفت و پشتیبانی از برنامه به قدری عالی است که هلو را در مدت بسیار کوتاهی به صدر جدول های کافه بازار رسانده است و حتی کافه بازار از آن بعنوان اپلیکیشن نمونه سال یاد می کند.
هلو دارای لیست بزرگی از زبان های مختلف است که می توانید در هر لحظه به آنها دسترسی داشته باشید. البته ابتدا باید صوت زبانی که می خواهید استفاده کنید را دانلود کنید که این کار خوشبختانه اپلیکیشن را در دفعات بعدی آماده استفاده کاملا آفلاین و بدون نیاز به اتصال اینترنت می کند.
هنگام انتخاب یک زبان از شما پرسیده می شود که: آیا در زبان انتخاب شده تازه کار هستید یا چیزهایی بلدید؟ این دو گزینه خیلی تفاوتی ایجاد نمی کنند اما انتخاب گزینه «چیزهای بیشتری می خواهم بدانم» درس های بیشتری برای شما باز می کند، پس بهتر است همین گزینه را انتخاب کنید.
بعد از انتخاب زبان مورد نظر به راحتی می توانید یادگیری زبان خود را شروع کنید. دسته بندی کلمات در هلو با در نظر گرفتن کاربرد های آنها انجام گرفته است که تمرین کردن کلمات با کاربردهای مخصوص را بسیار آسان می کند. دسته هایی همچون وسایل خانه، کامپیوتر، ورزش و… کلمات خاص خود را دارد که هلو با بازی های خود می تواند آن ها را به خوبی به شما آموزش دهد.
بعد از اینکه وارد دسته ی دلخواه خود شدید بازی ابتدا به شما کلمه ای را آموزش می دهد. آموزش هر کلمه به این صورت است که شکل کلمه را می بینید و تلفظ آن را می شنوید. اگر کلمه را یاد گرفتید شکل آن را به سمت کاراکتر پایین صفحه که شبیه به شخصیت Om Num بازی های Cut The Rope می باشد می کشید و او کلمه را می خورد! همین باعث می شود که به شعار برنامه که می گوید «مثل هلو برو تو گلو» پی ببریم؛ پس تنها شعار نبوده و در داخل اپلیکیشن از آن استفاده شده است.
بیشتر بدانید: معرفی و بررسی بازی های موبایل Game of Thrones
اگر کلمه را از قبل یاد گرفته اید می توانید آن را به سمت گزینه «اینو بلدم دیگه نشون نده» بکشید. البته بعد از انتخاب این گزینه و حذف کلمه باز هم کلمه ی حذف شده در تمرینات ظاهر می شود. امیدواریم این اشکلات جزئی حل شوند.
بازی هایی که به کمک آن ها کلمات را تمرین می کنید بیشتر خلاصه به وصل کردن می شوند. در بعضی تمرین ها شکل کلمه را با نوشتار آن کلمه وصل می کنید و در بعضی صوت کلمه را به شکل. هلو جورچین کلمان خودش را نیز دارد که در آن شما حروف کلمه یا قسمت هایی از کلمه را کنار هم می چینید و این به نوعی تمرین املا برای آن کلمه می شود.
همچنین در یکی از بازی های داخل برنامه چهار صوت از کلمات مختلف به شما نشان داده می شود و باید یک شکل را به تلفظ درستش وصل کنید. با این حال اگر شکل را لمس کنید صوت آن به شما گفته می شود.
اپلیکیشن هلو یک لیست از کلماتی که تمرین کرده اید را برای شما ایجاد میکند و با تمرین کردن دسته های بیشتر این لیست نیز بزرگتر می شود. در این لیست می تونید گفتار کلمات را بشنوید و یا اینکه آن ها را از تمرینات حذف کنید.
هلو یک اپلیکیشن رایگان است و روش درآمد آن اینگونه است که استفاده شما از اپلیکیشن را محدود به پنج دقیقه در روز می کند و اگر بخواهید بیشتر از اپلیکیشن استفاده کنید باید یکی از هدف گذاری های ماهیانه اپلیکیشن را بخرید. این هدف گذاری ها هزینه ماهیانه دارند و گزینه ای برای خرید مادام العمر وجود ندارد.
البته این هدف گذاری های ماهیانه نیز زمان استفاده شما از اپلیکیشن و آموزش های آن را محدود می کنند و اگر بخواهید از اپلیکیشن بدون محتویات استفاده کنید باید بسته نامحدود را خریداری نمایید.
برنامه گزینه هایی مثل دعوت دوستان را نیز دارد که می توانید با استفاده از آن ها هلو رایگان به دست بیاورید. با این حال محدود کردن زمان استفاده از یک اپلیکیشن آموزشی فقط به آموزش و کارایی آن شاید به اپلیکیشن صدمه بزند. اپلیکیشن هلو دلیل اینکه چرا کاربران محدود به پنج دقیقه شده اند را تمرکز بیشتر، عادت راحت تر و درس های کوچکتر بیان کرده است. البته همین مورد باعث می شود تا سریع تر زبان یاد بگیرید.
اپلیکیشن هلو طراحی و رابط کاربری بسیار چشم نوازی دارد طوری که گزینه های رنگی در پسزمینه سفید باعث ایجاد تضاد در محیط می شود و بیشتر به زیبایی آن می افزایند. همچنین در انتخاب عناصر صفحه از انیمیشن های بسیار روان استفاده شده که گاهی فکر می کنیم که در حال بازی کردن هستیم، نه آموزش زبان!
یکی از مشکلات کوچک اپلیکیشن را زمانی دیدیم که داشتیم از زبان سوئدی برنامه را تست میکردیم. وقتی به کلمه “Far” که به معنی «پدر» است رسیدم، بعد از یک تمرین هلو کلمه “Father” را نشان داد. گفتیم شاید سوئدی ها دو کلمه برای «پدر» دارند. اما بعد از انجام یک تمرین دیگر متوجه شدیم که کل تمرین به زبان انگلیسی تغییر کرده است.
در بالا درباره روش در آمد هلو حرف زدیم و گفتیم که برنامه زمان استفاده کاربر را محدود می کند. در برنامه هر ۶۰ هلو برابر با پنج دقیقه می باشد و در بالای صفحه یک شمارنده وجود دارد که تعداد هلوی باقیمانده را به شما نشان می دهد. یک سیستم تاج گذاری هم وجود دارد که با گرفتن ستاره بعد از هر مرحله از آموزش به شما داده می شود. تاج ها روند پیشرفت و تیزهوشی شما را نشان می دهند که با افزایش تعداد کلمات یادگیری، به این تاج ها قوت می بخشید.
در سخن آخر باید گفت که اپلیکیشن آموزش زبان هلو به کمک بازی و انیمیشن، از خسته شدن کاربر جلوگیری می کند و کاری می کند که شما حتی به یادگیری دیگر زبان ها نیز روی بیاورید. هلو بی شک یکی از بهترین های آموزش زبان است که می تواند جایگزین کلاس و معلم آموزش زبان شما شود. به گفته توسعه دهندگان هلو، قرار است این اپلیکیشن بزودی مهمان سیستم عامل iOS نیز باشد و همچنین زبان قوم های ایرانی از جمله: ترکی، کردی، گیلکی نیز به آن اضافه شود؛ عملی که جذابیت هلو را دوچندان می کند.
برخی از ویژگی های اپلیکیشن آموزش زبان هلو:
- آموزش زبان با بازی
- آفلاین و روان بودن
- گرافیک فوق العاده زیبا
- وجود دو لهجه آمریکایی و بریتیش برای زبان انگلیسی
دانلود اپلیکیشن هلو برای اندروید:
نظرات