عنوان Kingdom Come: Deliverance این هفته راهی بازار شده و توانسته نمرات نسبتا خوبی را به عنوان یک بازی نقش آفرینی دریافت کند. با گیمر همراه باشید.
Kingdom Come: Deliverance
- سازنده: استودیو وارهورس (War Horse)
- ناشر: کمپانی دیپ سیلور (Deep Silver)
- سبک: نقش آفرینی جهان باز
- تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن
- پلتفرم: پلی استیشن ۴، ایکس باکس وان و رایانه های شخصی
در چند سال اخیر شاهد این بوده ایم که به لطف کیک استارتر، بسیاری از بازی بازان مستقل توانسته اند عناوین و ایده های خود را عملی کنند بازی های نسبتا خوبی را روانه بازار کنند.
Kingdom Come: Deliverance یکی از چندین بازی خوب کیک استارتر می باشد که بودجه ساختش را از کمک های مالی طرفدارانش بدست آورده و در تاریخ ۲۴ بهمن برای پلتفرم های PS4 ،Xbox One و PC منتشر شد و توانست نقدهای نسبتا خوبی را کسب کند.
بازی Kingdom Come: Deliverance ساخته «دنیل واورا» می باشد که از اعضای سابق چک کمپانی توکی گیمز می باشد و بعدها کمپانی Deep Silver نیز انتشار این بازی را برعهده گرفت.
Kingdom Come: Deliverance یک عنوان اکشن – نقش آفرینی جهان باز می باشد که در منطقه «بوهمیا» که یکی از ایالت های سلطنتی رم است جریان دارد. از نظر گیم پلی، Kingdom Come: Deliverance اثری است که در آن مثل اکثر بازی های نقش آفرینی می توانید ماموریت های مختلفی را انجام دهید و داستان بازی را دنبال کنید.
بازی روندی خطی ندارد و به گیمر آزادی عمل می دهد تا داستان را به شکلی که دوست دارد پیش ببرد. از طرف دیگر زاویه دوربین بازی به شکل اول شخص است که سازندگان دلیل آن را فراهم شدن امکان شبیه سازی دقیق سیستم مبارزه های آن زمان اعلام کرده اند.
از اینرو در بازی شاهد مبارزاتی با شمشیر و دیگر سلاح ها هستیم که حس و حالی شبیه به واقعیت دارند و کسب مهارت در مبارزه های بازی به هیچ وجه کار سادهای نیست.
با این که بازی Kingdom Come: Deliverance یک عنوان مستقل است و دارای مشکلات ریز و درشتی است، اما منتقدان دید بسیار خوبی به داستان و روند بازی داشته اند از این رو نمرات خوبی را به بازی اعطا کرده اند؛ این می تواند نوید بخش آینده روشن بازی هایی باشد که ساخت استودیو ها و بازی سازان مستقل هستند.
در ادامه می توانید نقد بازی Kingdom Come: Deliverance را از دید سایت های معتبر جهان مشاهده کرد و همچنین نمرات آن را نظاره کنید.
Kingdom Come: Deliverance کلکسیونی از باگ است و به نظر می رسد که استودیو وارهورس سعی کرده تا اثری خارج از توانش بسازد. با این حال بازی ویژگی های مثبتی هم دارد که باعث می شوند با وجود این مشکلات و باگ ها، بتوانید از آن لذت ببرید و سرگرم شوید.
در واقع بازی یکی از جذاب ترین آثار نقش آفرینی است که در چند وقت اخیر شانس بازی کردن آن روی کامپیوتر را داشته ایم، ولی خب مشکلات فنی و باگ های بازی گاهی واقعا آزاردهنده شده و اعصابتان را خورد می کنند.
Kingdom Come: Deliverance در بین بهترین بازی های نقش آفرینی که طی سال های اخیر تجربه کرده ام قرار می گیرد و دلیل آن، روایت داستانی قوی، شخصیت های جذاب و سرگرم کننده بودن تک تک دقایق بازی است.
Kingdom Come: Deliverance همچنین یکی از بهترین سیستم های مبارزه اول شخص در بازی ها را هم ارائه می کند و همه این ها کافی است تا بتوانیم بازی را اثری خوش ساخت بنامیم.
در صورتی که بخش داستانی تقریبا ۴۰-۵۰ ساعته بازی تا این حد پر از باگ و ایرادهای فنی نبود، قطعا می توانستیم Kingdom Come: Deliverance را یکی از بهترین بازی های نقش آفرینی امسال معرفی کنیم که حتی برای افرادی که به این ژانر علاقه ندارند هم جذاب است.
با این حال در حال حاضر بازی از جنبه های فنی و گرافیکی و صوتی دارای باگ ها و ایرادهایی است که گاهی واقعا عجیب و غریب می شوند.
بازی Kingdom Come: Deliverance از یک طرف سعی دارد جهانی جدی و واقع گرایانه را ارائه کند و از طرف دیگر هم سعی می کند تا ما در جهانش کارهای سرگرمکننده و مفرحی انجام دهیم و خب واقعیت این است که بازی قادر نیست بین این دو هویت و شخصیت خودش تعادل خوبی برقرار کند.
با این حال اگر با مشکلات بازی کنار بیایید، قادر خواهید بود از جهان قرون وسطایی بازی لذت برده و در آن غرق شوید.
حتی اگر ایرادهای فنی بازی را هم کنار بگذاریم، Kingdom Come: Deliverance در بهترین حالت یک بازی بلندپروازانه است. قطعا سیستم های نقش آفرینی که استودیو وارهورس برای بازی خلق کرده نقاط قوت خوبی دارند و در بازی شاهد سیستم بقا و پیشرفت خوبی هم هستیم.
با این حال مشکلات فنی بازی قابل چشم پوشی نیستند و همین هم باعث می شود تا به تجربه کلی بازی ضربه وارد شود.
میانگین نمرات بازی Kingdom Come: Deliverance
متاکریتیک: ۷۵
اوپن کریتیک: ۷۲
نظرات