نگاهی نزدیک به سریال Defenders – مدافعین

نگاهی نزدیک به سریال Defenders – مدافعین

امیر پورمحمد ۰۶ مرداد ۱۳۹۶ نظرات

نقد و بررسی تمام عناصر سریال دیفندرز از جمله ریجن, شخصیت‌ها و داستان. با گیمر همراه باشید.

 

با توجه به تاریخ انتشار سریال دیفندرز که ۱۰ شهریور اعلام شده است و سر صدایی که این سریال در نمایشگاه کامیک کان سن دیاگو به پا کرد زمان بررسی این سریال فرا رسیده است.

هم کاری شبکه نتفلیکس (Netflix) و مارول (Marvel) در چند ساله اخیر یکی از بهترین اتفاقاتی بود که می‌توانست بیافتد. همکاری این دو غول و ابر شرکت در حیطه کاری خود باعث تولید زنجیره‌ای از سریال‌ها گردید که حس کامیک و ماجراجویی بسیاری  از دوستداران کامیک را ارضا کرد.

شاید تجربه شرکت مارول در ساخت مجموعه‌های منسجم و زنجیروار مانند سری فیلم‌های انتقام جویان (Avengers) یا مردان ایکس (X men) عنصر اصلی در خلق این مجموعه سریال‌ها بوده است ولی نمی‌توان تجربه شرکت نتفلیکس در خلق سریال‌های واقع‌گرایانه را در نظر نگرفت.

عنصر اصلی جذاب بودن این سری سریال‌ها را در واقع‌گرایی داستان (البته با توجه به داستان و محتوای کامیک) و صد البته ادامه‌دار بودن و داشتن ساختاری جورچین گونه می‌توان یافت. صحنه‌های رزمی و اکشن در این مجموعه سریال‌ها خوب و تا حدی عالی هستند البته این نکته مثبت در برخی مواقع باعث افت تمرکز بیننده و سر رفتن حوصله می‌شود.

بر خلاف سایر سریال‌ها که قسمت عمده‌ی و نقطه‌ی آرام سریال تعامل بین شخصیت‌ها و بررسی جنبه داستانی است و صحنه‌های اکشن به عنوان چاشنی استفاده می‌شوند در این مجموعه سریال‌ها شاهد صحنه‌های اکشن و رزمی به عنوان بخش اصلی سریال هستیم.

به طور کلی سیاست برای اجرای این پروژه مانند سایر پروژه‌های ابرقهرمانی مارول است:

  1. معرفی یکی از هیرو‌ها در یک فیلم اختصاصی
  2. معرفی جمعی از هیروها چه در فیلم‌های اختصاصی و یا به صورت شخصیت‌های جانبی
  3. ایجاد تعامل داستانی بین چندین فیلم
  4. حضور همگی هیروها در یک فیلم
  5. بررسی سایر شخصیت‌های فیلم به صورت گذرا (فیلم کوتاه) یا به صورت فیلم اختصاصی

 

در مورد این سری سریال‌ها داستان با معرفی شخصیت دردویل آغاز شد و سپس معرفی سه شخصیت دیگر یعنی ایرون‌ فیست, لوک ‌کیج و جسیکا جونز سیکل اجرای پروژه را ادامه داد اکنون نیز منتظر شروع سریال کلی با حضور هر چهار شخصیت هستیم. بعد از آن نیز با معرفی جمع دیگری از شخصیت‌ها مانند پانیشر و ادامه داستان اصلی شخصیت‌ها به صورت جداگانه هستیم.

شاید عجیب به نظر برسد ولی این چرخه در تمام فیلم‌های کامیک توسط شرکت‌ها از جمله مارول و دی سی تکرار شده است و باید گفت این روش به صورت یک دستور پخت جهانی است.

پس از این مقاله در چندین مقاله دیگر ابتدا به معرفی چهار شخصیت دردویل, جسیکا جونز, لوک کیج و ایرون فیست به صورت ریجن (زادگاه کمیک) و سپس در سریال می‌پردازیم. علاوه بر آن به برسی سایر شخصیت‌های ویلن (منفی) و الای (دوست) پرداخته و در آخر سریال دیفندرز را بررسی خواهیم کرد.

منبع:

گیمر

برچسب‌ها:

مطالب مرتبط
نظرات