در طی برگزاری نمایشگاه TGC 2017 در تهران، سخنرانی های بسیاری تشکیل گرفت که هدف آن ها آموزش تیم های بازی سازی ایران بود. در این مقاله نتیجه گفته های یکی از سانس های کنفرانس را توضیح خواهیم داد. همراه گیمر باشید.
کنفرانس های رویداد Tehran Game Convention به این شکل بود که در هر سانس سخنران متفاوتی از استودیو متفاوتی بر روی صحنه آمده و خلاصه ای از تجربیات خود از بازی سازی را در اختیار تیم های ایرانی قرار می داد. قبلا در گزارش TGC 2017 ذکر کردیم که این کنفرانس ها به پنج قسمت تقسیم شده و مخاطبان خاص خود را در نمایشگاه داشتند. در این مطلب می خواهیم به یکی از سخنرانی های تکنولوژی بپردازیم که بیشتر به موتورهای بازی سازی مربوط می شود.
عنوان این سانس از سخنرانی:
راه حل مشکلات مهم برای برنامه نویسان موتور بازی
بیوگرافی سخنران:
سخنران این سانس آقای Mike Acton نام داشته و از استودیو Insomniac Games واقع در کشور آمریکا، آمده بودند. Mike در استودیو بازی سازی سمت مدیر موتور بازی سازی را دارد و سال هاست که به این کار مشغول است. همانطوری که می دانید Insomniac Games از کمپانی های مطرح بازی سازی بوده و بازی های بسیاری را در سال های متمادی منتشر کرده است.
Mike بیش از ۲۰ سال سابقه در توسعه بازی های کامپیوتری دارد. او به عنوان یکی از برترین تیم های توسعه موتور گرافیکی در صنعت بازی را برعهده دارد که هدف آن ارتقای کارایی و عملکرد موتور است. وی عمیقا معتقد است که فرهنگ به اشتراک گذاری باید در جامعه بازی سازها تقویت شود. به اعتقاد مایک بدون پشتوانه و کمک بزرگانی که پیشتر در مسیر توسعه بازی های کامپیوتری گام برداشته اند نمی توان به موفقیت چندانی در این حوزه دست پیدا کرد و هرکس باید به نوعی دِین خود را ادا کند. مایک با شور و علاقه فراوان آموخته های خود را از توسعه بازی های کامپیوتری با دیگران به اشتراک گذاشته و همچنین مصمم است تا سهامی در ارتقای صنعت بازی و ایجاد ارتباطی عمیق تر با بازیکنان بازی های کامپیوتری ایفا کند.
مخاطبان سخنرانی:
برنامه نویسان موتور بازی سازی
درس هایی که آموختیم:
مایک در کنفرانس سخنرانی خود بیشتر به ما درباره مشکلات حول موتورهای بازی صحبت کرده و خواستار حل ایرادهایی بود که در روند بازی سازی بیشتر دیده می شوند. به گمان او اگر مشکلات کوچک و بزرگ بهتر مدیریت شوند به حداقل می رسند و این مدیریت نیازمند یک متخصص در کمپانی می باشد. او به ما آموخت که وقتی به مشکلی جدی می رسیم به جای برگشتن و شروع کردن کار از صفر، خود مشکل را در وسط پروژه حل کنیم. همچنین Mike به ما پیشنهاد داد که همیشه یک تصویر کلی از صفر تا صد برنامه نویسی تیم باید داشته باشیم تا در اوج روند ساخت بازی دچار سردرگمی نشویم. درواقع می توانیم از گفته های این مدیر دریابیم که مدیریت یکی از مهم ترین پارامترهای شکوفایی در تیم می باشد. او به ما یادآور کرد که باید کدها را در برنامه نویسی طوری بنویسیم که برای برنامه نویسان دیگر هم قابل خواندن باشند. باتوجه به سخنان ایشان بازی سازان نباید سعی در حل همه مشکلات کنند چراکه این عمل روحیه آن ها را پایین خواهد آورد؛ به جای این عمل کار را باید جلو برد و در آخر به حل مشکلات پیوست. همچنین او به این اشاره کرد که باید مشکلات را سنجیده و با اولویت آن ها را حل کنیم. مایک در پایان سخنرانی خود تاکید کرد که مدیریت برنامه نویسی بهتر از خود برنامه نویسی بوده و نباید زمان را صرف کارهای غیر ضروری کرد.
منتظر نتایج کنفرانس های دیگر نمایشگاه TGC 2017 باشید.
نظرات