برترین انیمیشن های ۲۰۱۸ به انتخاب گیمر

برترین انیمیشن های ۲۰۱۸ به انتخاب گیمر

امیر پورمحمد ۰۹ دی ۱۳۹۷ نظرات

نگاهی بر بهترین انیمیشن های منتشر شده در سال ۲۰۱۸. با گیمر همراه باشید.

برترین انیمیشن های ۲۰۱۸ به انتخاب گیمر

همانند هر سال وقت آن رسیده است که سایت گیمر به معرفی بهترین های سال میلادی رو به پایان یعنی سال ۲۰۱۸ بپردازد. امسال نیز بنا به سنت قدیمی سایت گیمر، در چندین مقاله کلی نگر به بررسی بهترین فیلم ها در ژانر های مختلف سینما، بهترین سریال ها از نظر رأی گیری و تعداد تماشاگر و بهترین عوامل سینمایی و بازیگرانی که امسال درخشیده اند خواهیم پرداخت.

امسال صنعت سینما از نظر انتشار انیمیشن های انقلابی کمی ضعیف تر از سال های قبل بوده است و اکثر انیمیشن های منتشر شده امسال در حد خوب مانده اند. امسال فقط سه انیمیشنی که در ادامه به آن ها اشاره شده است توانسته اند از اکثر جهات مناسب باشند. البته علی رقم این ضعف باید گفت انیمیشن شگفت انگیزان با جنجال های خبری که به راه انداخته بود توانست چراغ انیمیشن سینما را امسال روشن نگه دارد.

امیدواریم از آنچه امسال سایت گیمر برای سینما دوستان انتخاب کرده است راضی و خشنود باشید. سال نو میلادی تان هم مبارک.

انیمیشن های برتر سال ۲۰۱۸ (Animation):

 

۳. رالف اینترنت را خراب می کند (Ralph Breaks the Internet)

  • تاریخ انتشار:  ۵ نوامبر ۲۰۱۸
  • بودجه ساخت:  ۱۷۵ میلیون دلار
  • کمپانی سازنده: Walt Disney Studios  و Motion Pictures
  • امتیاز رأی مردمی:  ۸۸%
  • امتیاز IMDb از عدد ۱۰: ۷.۴

فیلم,سینما,انیمیشن,برترین انیمیشن ها,برترین انیمیشن های سال 2018,برترین انیمیشن های سال 2018,بهترین انیمیشن های در سال 2018,نقد و بررسی انیمیشن شگفت انگیزان دو,نقد و بررسی انیمیشن مرد عنکبوتی: به سوی دنیای عنکبوتی,نقد بررسی انیمیشن رالف اینترنت را خراب می کند, Incredibles 2, Spider-Man: Into the Spider-VerseRalph Breaks the Internet, Best Animation 2018

در قسمت اول انیمیشن شاهد شوخی های با صنعت بازی های رایانه ای قدیمی بودیم. در واقع هم قسمت اول و هم قسمت دوم این انیمیشن را می توان یک روایت داستانی بسیار ساده خواند که به علت شوخی هایی که با عناصر معروف جهانی می کنند جذاب شده اند.

در قسمت اول شاهد صحنه های نابی از شوخی هایی با بازی های نوستالژی قدیمی همچون تکن، استریت فایتر و پک من بودیم. البته نقطه ضعف قسمت اول نیز در این نکته بود. این انیمیشن علی رقم طراحی شدنش برای رنج سنی کودک دست بر روی مسائلی گذاشته بود که برای دانستن آن ها حد اقل باید ۳۰ سال داشتید. به عنوان مثال کدام بچه ی امروزی صف ایستادن برای بازی پک من در گیمنت را می تواند درک کند.

کمپانی والت دیزنی (Walt Disney) نیز با درک این قضیه این بار دست بر سکویی بلند تر گذاشت تا بتواند رنج بالا تری از بینندگان را جذب خود کند. اینترنت، مقوله ای که امروزه تقریباً ذهن همه را به خود مشغول کرده است.


بیشتر بدانید: توافق Disney و Fox باعث از دست رفتن ۱۰۰۰۰ شغل شد


داستان قسمت دوم نیز همانند قسمت اول به صورت بسیار ساده و بدون حاشیه است به نوعی که در میانه های داستان بینندگان رنج سنی بزرگسال به صورت کامل احساس لوس شدن داستان را احساس می کنند ولی همان طور که قبلاً نیز اشاره شد این انیمیشن هیچ گاه برای روایت یک داستان پیچیده ساخته نشده است. نقطه قوت این انیمیشن در شوخی هایش با عناصر معروف است. و باید گفت قسمت دوم با دست گذاشتن بر روی مقوله اینترنت واقعاً توانسته است شوخی های نابی کند، از صحنه رو برو شدن با شخصیت های دیزنی تا شوخی های ریز درشتی که میان رالف و وانلویی صورت می گیرند، همگی بی نقض و واقعاً خنده دار هستند.

در کل می توان گفت این انیمیشن با دست گذاشتن بر روی عناصر داستانی جذاب تر و بهتر نسبت به قسمت دوم، توانسته است جذاب تر و موفق تر از قسمت اول ظاهر شود.

 

۲. مرد عنکبوتی: به سوی دنیای عنکبوتی (Spider-Man: Into the Spider-Verse)

  • تاریخ انتشار: ۱۴ دسامبر ۲۰۱۸
  • بودجه ساخت: ۹۰ میلیون دلار
  • کمپانی سازنده: Sony Pictures Animation
  • امتیاز رأی مردمی: ۹۷%
  • امتیاز IMDb از عدد ۱۰: ۸.۷

فیلم,سینما,انیمیشن,برترین انیمیشن ها,برترین انیمیشن های سال 2018,برترین انیمیشن های سال 2018,بهترین انیمیشن های در سال 2018,نقد و بررسی انیمیشن شگفت انگیزان دو,نقد و بررسی انیمیشن مرد عنکبوتی: به سوی دنیای عنکبوتی,نقد بررسی انیمیشن رالف اینترنت را خراب می کند, Incredibles 2, Spider-Man: Into the Spider-VerseRalph Breaks the Internet, Best Animation 2018

شاید بتوان شخصیت مرد عنکبوتی (Spider-Man) را یکی از پیچیده ترین شخصیت هایی دانست که در صنعت سینما وجود دارد منظورم از پیچیدگی نوع حضورش در فیلم ها و سایر رسانه هاست. البته وجود خط های زمانی و دنیای های موازی در کامیک بوک ها نیز یک علت دیگر برای وقوع این اتفاق است.

از همان ابتدای خلق این شخصیت، انیمیشنی موازی با کامیک بوک ها به صورت ادامه دار در امریکا پخش می شد. شاید بتوان گفت این انیمیشن در حدود نیم قرن پیش در آمریکا توانست بسیاری را به خود جذب کند.


بیشتر بدانید: نگاهی نزدیک به فیلم Avengers: Infinity War


اما زمانی جهانیان با شخصیت مرد عنکبوتی آشنا شدن که آقای سام ریم سه گانه بی نظیر خود را خلق کرد. به راستی برخی از فیلم های کامیک باید همان گونه که قبلاً خلق شده اند رها شوند. دقیقاً همانند سه گانه نولان (Christopher Nolan) از کامیک بوک های بتمن، سه گانه سام ریم نیز یک اثر بی نقص و به نوعی یک شاهکار بود.

متأسفانه سود جویی در صنعت سینما همانند سایر جهان وجود دارد و خرید فروش ها و اجاره های شخصیت های نیز در این صنعت باب شده است. در فروش حق انحصار این شخصیت و صد البته اجاره و وام دادن آن به سایر کمپانی ها در این چند ساله، شاهد ساخت آثار بسیاری بودم. از ریبوت سه گانه اصلی که یک شکست بی چون چرا محسوب می شود تا حضور مرد عنکبوتی به عنوان دستیار و نوچه آقای استارک (Tony Stark) در سری فیلم ها انتقام جویان (The Avengers). البته نباید حق را ضایع کرد و به این نکته اشاره کرد که حضور این شخصیت در برخی از فیلم ها الخصوص سری فیلم های مارول مناسب بوده و هیچ ایرادی به آن وارد نیست.


بیشتر بدانید: تریلر فیلم Avengers: End Game


با گذشت زمان گویی کمپانی دارنده حق انحصار یعنی کمپانی سونی (Sony) به سر عقل آمده و در صدد باز پس گرفتن فرزندش است. انیمیشن مرد عنکبوتی: پیش به سوی دنیای عنکبوتی نیز اولین قدم این شرکت به منظور باز پس گیری این دنیا سینمایی محسوب می شد. در این انیمیشن شاهد بازگشت دنیای سینمایی مرد عنکبوتی به دوران طلایی اش هستیم. روایت داستانی جذاب، حضور شخصیت های کامیک بوکی فراوان و گرافیکی هنری از نقاط مثبت این انیمیشن هستند.

در کل می توان گفت این انیمیشن پس از اکرانش در فضای مجازی نظر بسیاری را به خود جلب کرد که نشانه خوش ساخت بودن این انیمیشن است. حال باید دید کمپانی سونی در فاز دوم پروژه است دست به چه عملی خواهد زد.

 

۱. رتبه اول: شگفت انگیزان دو (Incredibles 2)

  • تاریخ انتشار:  ۵ ژوئن ۲۰۱۸
  • بودجه ساخت:  ۲۰۰ میلیون دلار
  • کمپانی سازنده: Walt Disney Pictures
  • امتیاز رأی مردمی:  ۹۴%
  • امتیاز IMDb از عدد ۱۰: ۷.۸

فیلم,سینما,انیمیشن,برترین انیمیشن ها,برترین انیمیشن های سال 2018,برترین انیمیشن های سال 2018,بهترین انیمیشن های در سال 2018,نقد و بررسی انیمیشن شگفت انگیزان دو,نقد و بررسی انیمیشن مرد عنکبوتی: به سوی دنیای عنکبوتی,نقد بررسی انیمیشن رالف اینترنت را خراب می کند, Incredibles 2, Spider-Man: Into the Spider-VerseRalph Breaks the Internet, Best Animation 2018

دقیقاً ۱۴ سال پیش بود که انیمیشنی به نام شگفت انگیزان (Incredibles) توسط کمپانی پیکسار (Pixar) منتشر شد. زمان انتشار این انیمیشن من و به احتمال زیاد سایر طرفداران این انیمیشن کودکانی خرد سال بودیم که هیچ درک مناسبی از صنعت سینما نداشتیم ولی با این حال این انیمیشن توانست از همان ابتدا در دل بسیاری از کودکان بنشیند.

در آن دوران کمپانی پیکسار در دوران پر کارش به سر می برد و انیمیشن ها اورجینال و برند خورده ای همچون به دنبال نمو (Finding Nemo)، داستان اسباب بازی(Toy Story) و ماشین ها (Cars) نیز محصول همان سال ها هستند. با گذشت زمان و سپری شدن سال ها و بالا رفتن سن بینندگان این انیمیشن ها شاهد ساخت قسمت های مختلفی از این انیمیشن ها الخصوص انیمیشن ماشین ها و داستان اسباب بازی بودیم.


بیشتر بدانید: فروش جهانی انیمیشن Incredibles 2 از مرز ۱ میلیارد دلار عبور کرد 


گویی کمپانی پیکسار برخی از انیمیشن های خود را فراموش کرده بود. تا اینکه سال پیش قسمت دوم انیمیشن به دنبال نمو اکران شد. این انیمیشن علی رقم موفقیت هایی که به دست آورد ولی هیچ گاه نتوانست موفقیت قسمت اولش را تکرار کند. شاید علت این اتفاق را می توان در تغییر نوع داستان و روایت ماجراجویانه آن یافت.

پس از اکران قسمت دوم انیمیشن به دنبال نمو، طرفداران سایر آثار پیکسار که هیچ گاه قسمتی دوم براشان ساخته نشده است به وجد آمدند و به امید ساخت قسمت دوم انیمیشن شگفت انگیزان بر آمدند. کمپانی پیکسار نیز از موقعیت استفاده کرد و چندی پس از اکران قسمت دوم انیمیشن نمو اعلام کرد در حال ساخت قسمت دوم انیمیشن شگفت انگیزان است.

از همان ۱۴ سال پیش یعنی آن زمانی که تب قهرمان پرستی در سینما رواج نیافته بود این انیمیشن با دست گذاشتن بر روی زنگی عادی قهرمانان که در حال حاضر یکی از مقوله های داغ فیلم سازی است توانست روایت داستانی متفاوتی را ارائه دهد. از آنجایی هم که پیکسار پس از کسب تجربه از قسمت دوم انیمیشن نمو پا به ساخت این انیمیشن گذاشت، این بار همه چیز متفاوت تر رقم خوردند.


بیشتر بدانید: صدا پیشگی Keanu Reeves در انیمیشن Toy Story 4 تائید شد


همان گونه که داستان انیمیشن دقیقاً پس از وقایع قسمت اول رخ می دهد و این وقفه ۱۴ ساله هیچ تأثیری در داستان نمی گذار، نوع فیلم نامه و داستان فیلم نیز چندان تغییر چشمگیری نمی کنند. شاید اگر این انیمیشن دو سال پس از اکران قسمت اول ساخته می شد دقیقاً مشابه آن چیزی بود که امروز ما شاهد آن هستیم و جالب است بدانید که سبک گرافیکی انیمیشن نیز در عین توجه به این نکته که جلوه های ویژه تغییری اساسی یافته است، تغییر چندانی نکرده است. شاید بسیاری از شما آن عکس از لباس آقای شگفت انگیز را در فضا مجازی دیده باشید که از رزولوشن و کیفیت بسیار بالایی برخوردار است ولی در عین حال باید گفت سبک هنری انیمیشن هیچ تغییری نکرده است.


بیشتر بدانید: قسمت سوم انیمیشن Cars صدر نشین باکس آفیس شد


شاید الآن فکر کنید این ثابت ماندن به عنوان یک نقص باید در نظر گرفته شود ولی اشتباه می کنید. قسمت دوم این انیمیشن داستانی جدید را دقیقاً در حال و هوای قسمت اول که ۱۴ سال پیش اکران شده است به مخاطبش ارائه می دهد. شاید بتوان گفت این تصمیم بهترین تصمیم کمانی پیکسار در یک دهه گذشته باشد. در کل می توان گفت همان گونه که قسمت اول این انیمیشن یک شاهکار بی چون چرا بوده است این قسمت نیز بدون هیچ کم کتری از قسمت اول آن هم سال ها بعد تر یک شاهکار است.

 

 


بیشتر بخوانید:

برترین فیلم های اکشن ۲۰۱۸ به انتخاب گیمر

برترین فیلم های علمی تخیلی ۲۰۱۸ به انتخاب گیمر

برترین فیلم های کمدی ۲۰۱۸ به انتخاب گیمر

برترین فیلم های ترسناک ۲۰۱۸ به انتخاب گیمر

منبع:

گیمر

برچسب‌ها:

مطالب مرتبط
نظرات