مصاحبه گیمر با آقای امیر فصیحی، مدیر عامل استودیو Dead Mage

مصاحبه گیمر با آقای امیر فصیحی، مدیر عامل استودیو Dead Mage

احمد هاتفی ۰۷ آبان ۱۳۹۶ نظرات

سایت گیمر در راستای فعالیت جالب توجه استودیو Dead Mage با مدیر عامل این استودیو بازی سازی، آقای امیر فصیحی مصاحبه ای را انجام داده است. با گیمر همراه باشید.

 

استودیو Dead Mage یکی از سرشناس ترین و خلاق ترین استودیوهای بازی سازی ایرانی است که در چند ساله گذشته توانسته عناوین خوبی همانند Garshasp: The Monster Slayer، Garshasp: Temple of the Dragon، Shadow Blade و Epic of Kings را برای پلتفرم های مختلف منتشر کند و بازخوردهای نسبتا خوبی را از سوی بازی بازان دریافت کند.

اما عناوین جدید و مورد انتظار این استودیو عناوینی با نام های Children of Morta و Tale of Ronin می باشند که بزودی عرضه خواهند شد.

سایت گیمر در راستای انتشار اخباری از طرف استودیو Dead Mage درباره بازی Tale of Ronin در صدد آمد تا مصاحبه ای را با مدیر عامل آن تهیه کند و بسیار ممنونیم که ایشان با مشغله کاری زیادی که داشتند وقتی را برای ما اختصاص داده و به سوالاتمان پاسخ دادند.

نگاهی نزدیک به بازی Tale of Ronin

Tale of Ronin یک بازی اکشن درباره سامورایی ها می باشد که قصد دارد دوباره مبارزات خونین و مهلک را به بازی های ویدیویی بازگرداند. اما کشت و کشتار و خونریزی تنها هدف این بازی قلمداد نشده است و گفته شده این بازی قصد دارد تا این بار بعد انسانی سامورایی‌ ها را به نمایش بکشد. در جایگاه یک سامورایی مستقل در دنیای پر از خشونت و بی‌ رحمی دوام بیاورید و به جنگ در دنیای آشفته بروید.


یک اثر نقش‌ آفرینی که خیانت‌ و وفاداری را به همراه جنگ و صلح به تصویر می‌ کشد که با عنصر‌های افتخار قرار است خود را به کنسول‌ ها و رایانه‌ های شخصی برساند.

این بازی گرافیک هنری دارد و درست است تا به حال اطلاعاتی درباره گیم پلی آن منتشر نشده است اما از تریلرهای منتشر شده می توان دریافت که ممکن است با گیم پلی روایت محور مواجه شویم.

چرا ژاپن و چرا سامورایی ها؟

شاید بیشتر بازی بازان با شنیدن این که یک استودیو ایرانی بدنبال داستان های خارجی رفته و یک بازی را بر اساس قهرمانان کشورهای دیگر ساخته سوالاتی را در ذهنشان ایجاد کند. برای همین سایت گیمر این مصاحبه را انجام داده است تا به برخی از سوالات طرفداران پاسخ داده شود.

در ادامه می توانید مصاحبه سایت گیمر با مدیر عامل استودیو ایرانی Dead Mage، آقای امیر فصیحی را مطالعه کنید…

 

_در ابتدا از ایشان پرسیدم که ایده ساخت بازی Tale of Ronin از کجا آمده است؟

“در واقع ایده اولیه از یک کار آزمایشی بازی رو میزی شروع شد که من برای سرگرم کردن پسرم شروع کردم و اون طرح کمی پخته تر شد و سپس تبدیل به یک پروتوتایپ کامپیوتری شد و بعد از اون هم ایده بازی کامپیوتری جدی‌تر شد.”

 

_در ادامه مهم ترین ترین سوالی که ذهنم را مشغول کرده بود پرسیدم و از آقای فصیحی خواستم برام بگه که نظرشون درباره این که در مورد یک موضوع خارجی کار میکنن چیه و تفاوتش با داستان و روایت های ایرانی چی میتونه باشد؟

“خب این موضوع، یعنی سامورایی، چیزی بوده که خود من بصورت شخصی مدت زیادی روی آن مطالعه داشتم و علاقمندم بصورت کلی. کار کردن روی هر موضوعی که به تاریخ ارتباط داشته باشه نیازمند کار و تحقیق جدی هست. در مورد گذشته ژاپن نکته خوب این است که منبع خیلی زیاد وجود دارد. ایران هم طبیعتا موضوع برای کار کردن زیاد دارد.”

 

_بی شک هر بازی برای ساخت ابتدا به زمینه و تفکری نیاز دارد. در همین راستا از ایشان پرسیدم که چه مدت درباره سامورایی ها و فرهنگ کشور ژاپن مطالعه و تحقیق کرده اند؟

“از گذشته من مطالعه و تحقیق روی این موضوع داشته‌ام و برای این بازی هم بصورت خاص، خیلی منابع رو بررسی کرده‌ایم. کامیار نصیری‌فر که آرتیست پروژه است هم تحقیق و مطالعه خیلی جدی روی هنر شرقی و ژاپنی و المان‌های تصویری کرده.”

 

_همچنین کنجکاو بودم تا بدانم که این استودیو در ساخت جدیدترین عنوان خودش از بازی دیگری چه از آثار خودشون و چه بازی های دیگر الهام گرفته اند یا خیر؟

“اگر منظورتون از نظر نوع بازی است شاید بشه گفت بازی‌هایی که بیشترین منبع الهام برای ما بوده‌اند Darkest Dungeon، The Banner Saga و FTL بودند.”

 

_بدون شک کار با استودیوهای دیگر و همچنین استودیوهای رده بالا خارجی یکی از بهترین راه ها برای کسب تجربه می باشد. از آقای فصیحی درباره همکاری با استودیوهای بازی سازی خارجی پرسیدم:

“بازار بازی‌های ویدیویی یک بازار بدون مرز بین‌المللی است و هرگونه تعاملی با اعضای بدنه صنعت حتما می‌تونه برای رشد ما مفید باشه.”

 

_همچنین از کارهای بعدی استودیو Dead Mage پرسیدم:

“ایده‌های مختلفی وجود داره ولی در حال حاضر تمرکز اصلی شرکت به پایان رساندن بازی فرزندان مورتا و داستان رونین است.”

 

_در آخر نظر آقای فصیحی را درباره بازی Tale of Ronin پرسیدم و خواستم حسی را که در هنگام ساخت و اجرای بازی دارند در اختیار ما بگذارند:

“این بازی یک تجربه خاص برای ما محسوب می‌شه به این دلیل که با یک تیم خیلی کوچک در حال تولید است و هدف بازی هم ایجاد یک تجربه خاص برای مخاطب هست و امتحان کردن دو یا سه ایده. کارهایی که برای تیم ما جدید هستند. بازخوردهای اولیه که خیلی مثبت بوده و امیدوارم که تا آخر پروژه خوب پیش برود و به اهدافش برسد.”

 

ممنون از این فرصت
فصیحی

 

قیمت و تاریخ انتشار بازی Tale of Ronin تا به حال اعلام نشده است اما اگر علاقه مند به تماشای تریلر و مطالعه اطلاعاتی درباره این بازی هستید می توانید به اینجا سر بزنید.
قطعا باعث افتخار ما است که بازی سازان ایرانی روز به روز افتخارات جدیدی را کسب کنند و بتوانند در عرصه بین المللی هم حرفایی برای گفتن داشته باشند.
بی شک تجربه بازی Tale of Ronin یک حس جدیدی خواهد بود و همانطور که از گفتگوی بنده با مدیرعامل استودیو Dead Mage مشاهده کردید این عنوان تا بحال بازخوردهای خوبی را داشته است و این شروع راهی پرافتخار می باشد که امیدواریم همین روند ادامه داشته باشد و موفقیت های بیشتری را از بازی سازان ایرانی مشاهده کنیم.

منبع:

گیمر

برچسب‌ها:

مطالب مرتبط
نظرات