قیمت بازی L.A. Noire بر روی پلتفرم‌های مختلف

قیمت بازی L.A. Noire بر روی پلتفرم‌های مختلف

احمد هاتفی ۱۹ شهریور ۱۳۹۶ نظرات

سازنده بازی L.A. Noire اعلام کرد که به دلیل مسائل احتساب مالیات بازی‌های سوئیچ، قیمت این عنوان ۱۰ دلار گران‌تر برای این کنسول خواهد بود. با گیمر همراه باشید.

 

چند روز پیش بود که بالاخره اعلام شد نسخه ریمستر بازی L.A. Noire برای پلتفرم های PS4، Xbox One و نینتندو سوییچ عرضه خواهد شد. این عنوان برای اولین بار در سال ۲۰۱۱ برای پلی‌استیشن ۳، ایکس باکس ۳۶۰ و رایانه های شخصی منتشر شده بود و با متای ۸۹ توانسته بود به عنوانی محبوب تبدیل شود.

برای آنهایی که از «مالیات مربوط به بازی‌های سوئیچ» اطلاعی ندارند باید بگوییم که در نظر گرفتن این هزینه باعث افزایش ۱۰ دلاری قیمت نسخه‌ های فیزیکی بازی‌ های سوئیچ می‌ شود. زیرا لازم است که مصرف کنندگان در اینگونه بازی‌ ها به جای دیسک از کارت استفاده کنند.

قبلا بارها هم این اتفاق پیش آمده بود که حتی یک بار هم مجبور شدند که این وضعیت را به حالت قبل تغییر دهند. همچنین به نظر می‌رسد که در حال حاضر، کمپانی Rockstar که در زمینه انتشار بازی فعالیت می‌کند هم به این جریان انقلاب «مالیات مربوط به بازی‌های سوئیچ» پیوسته است.

به اعلام کمپانی راک استار قیمت نسخه نینتندو سوییچ بازی L.A. Noire، پنجاه دلار و بقیه پلتفرم ها ۴۰ دلار خواهد بود.

کول فلپز یک سرباز قدیمی است که وارد بخش ترافیک و مسائل قتل و جنایات که در دهه ۴۰ رخ می‌دهد می‌شود. بازی از کتاب بسیار معروف نویسنده بزرگ؛ جیمز الروی فلکر، الهام گرفته شده‌است.

بازی به راستی روایتگر یک داستان غنی و زیباست به طوری که هر بخش از مکالمات آن میان (شخصیت‌های غیر کنترل بازی) مهم بوده و کمک به سزایی به حل پرونده‌ها می‌کند. همان طور که اشاره شد داستان بازی از کتاب نویسنده معروف جیمز الروی که نام آن (l.anoire و l.a.confidential) هست الهام گرفته شده است که خود مک نامارا (نویسنده و کارگردان بازی) به آن اشاره کرده بود.


پس بر این اساس، تمامی پرونده‌ها و اماکن بازی براساس وقایع آن سال‌ها یعنی دهه ۴۰ تا۵۰ اتفاق افتاده‌است. برای مثال در یکی از مراحل بازیکن مسئول حل پرونده مشکوکی می‌شود و باید از فردی بازجویی کند؛ اگر موفق از بازجویی بیرون آید یا از همان اتاق بازجویی مورد تشویق رئیس خود قرار می‌گیرد.

اما اگر بازجویی درست صورت نگیرد و به نتیجهٔ درستی نرسد، با یک سرکوفت از او پذیرایی می‌شود؛ به طور مثال رئیس این سه جمله را با عصبانیت بازگو می‌کند: “تو منو ناامید کردی پسر”.

منبع:

Destructoid

برچسب‌ها:

مطالب مرتبط
نظرات