نقد و بررسی بازی Destiny 2 – شکار در فضا

نقد و بررسی بازی Destiny 2 – شکار در فضا

محمدحسین غلامی ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ نظرات

بدون شک یکی از موفق ترین بازی های سبک شوتر اول شخص در سال ۲۰۱۷، عنوان دستینی ۲ (Destiny 2) می باشد که در این مقاله آن را با هم بررسی خواهیم کرد. با گیمر همراه باشید.

 

اواخر سال ۲۰۱۴ بود که کمپانی بانجی (Bungie) از اولین قسمت بازی Destiny رونمایی کرد. بازی ایی که با تریلر ها و گیم پلی های جذاب و متفاوت خود، حسابی هواداران را به وجد آورده بود و همه بی صبرانه برای امتحان کردن آن لحضه شماری می کردند. پس از عرضه آن اما، دو جبهه ی کاملا متفاوت در مقابل بازی شکل گرفت. برخی بر این باور بودند که Destiny انقلابی در سبک اکشن شوتر است و برخی دیگر از شلوغ بودن بیش از حد بازی و یا داستان فوق العاده ضعیف آن انتقاد می کردند و شاید بتوان گفت هر دو گروه تا حدودی حق دارند، حقیقت این است که Destiny صرفا به خاطر اتمسفر خاص و جذابش بود که توانست مخاطبان بی شماری را به خود جذب کند. حالا پس از گذشت حدود سه سال قسمت دوم این بازی منتشر شده و با تغیراتی نه چندان چشم گیر، همان روند و مسیر قسمت قبل را دنبال می کند.

 

Destiny 2,Destiny,Destiny 2 Review,دستینی,دستینی 2,بررسی دستینی 2,نقد و بررسی دستینی 2, بررسی بازی, بررسی گیم

تصور ساخت بازی در این محیط بی انتها بسیار سخت است

Destiny 2 در تاریخ ششم سپتامبر ۲۰۱۷ (۱۵ شهریور ۱۳۹۶) برای کنسول های PS4 و Xbox One به صورت رسمی عرضه شد و مدتی بعد هم نسخه مخصوص PC انتشار یافت. یک بازی تمام آنلاین که بسیاری آن را در سبک شوتر اول شخص دسته بندی می کنند اما حقیقت آن است که Destiny 2 ترکیبی از چند سبک متفاوت شوتر، نقش آفرینی و MMO است، سبک های محبوبی که به صورتی استاندارد در کنار هم گنجانده شده اند تا تجربه ایی متفاوت را در اختیار بازیکن قرار دهند.

 

Destiny 2,Destiny,Destiny 2 Review,دستینی,دستینی 2,بررسی دستینی 2,نقد و بررسی دستینی 2, بررسی بازی, بررسی گیم

جنگ قبایل در میان کهکشان ها!

در نسخه اول Destiny، شاهد داستان پردازی ضعیف و بی محتوایی بودیم که صدای بسیاری از مخاطبان را در آورده بود. در Destiny 2 هم هر چند شاهد بهبود داستان نسبت به قسمت اول هستم، اما همچنان نقطه ضعف اصلی بازی، داستان آن است. این داستان در ابتدا بسیار جالب و هیجان انگیز آغاز می شود و نابودی آخرین شهر زمین را روایت می کند، جایی که نبرد گاردین ها و لشکر لژیون ها به رهبری گال (Ghaul) در حال انجام است، اما در انتها با نابودی منبع قدرت گاردین ها، یعنی نور (Light) و سقوط آخرین شهر، هر یک از آنها مجبور به فرار به سیاره ایی متفاوت می شود.

همان طور که مشخص است داستان این قسمت بیشتر سمت و سویی تراژدیک دارد و صحنه های غم انگیزی را به تصویر می کشد که مخاطب را به همدردی وا می دارد اما با گذر زمان و پیشرفت داستان به وضوح شاهد افت کیفی آن هستیم که در کنار پایانی عجیب و فوق العاده باز آن را به روایتی نه چندان جالب و حتی بد تبدیل می کند. در پایان بازی و جایی که شما منتظر نبرد نهایی میان لژیون ها و گاردین ها هستید بازی به اتمام می رسد! به علاوه خط داستانی بسیار کوتاه هم از دیگر دلایل ضعف داستان به شمار می رود.

 

Destiny 2,Destiny,Destiny 2 Review,دستینی,دستینی 2,بررسی دستینی 2,نقد و بررسی دستینی 2, بررسی بازی, بررسی گیم

تجربه ای بی نظیر از یک شوتر اول شخص که تا مدت ها در ذهنتان خواهد ماند!

بنابراین انتظار تجربه ای چندان به یاد ماندنی را در قسمت داستانی نداشته باشید. هرچند انجام همین قسمت از بازی هم در کنار دوستان می تواند لذت بخش باشد و با ساختن لحظاتی هیجان انگیز و پرماجرا، نقص های داستانی را تا حدودی از چشم مخاطب مخفی کند، پس حتما آن را با دوستان خود تجربه کنید! صحبت از بازی با دوستان شد.

با توجه به این موضوع که تمام بازی به صورت کاملا آنلاین قابل انجام است، لودینگ های بازی گاهی واقعا اعصاب خورد کن و عذاب آور می شوند و در بسیار از موارد شما را به یک باره از اوج هیجان به انتهای کسالت می کشند. لودینگ هایی که امکان دارد ده الی پانزده دقیقه شما را منتظر نگه دارند. این در حالی است که سرورهای Destiny 2 در اوایل انتشار بازی هر از گاه دچار مشکل شده و حتی از دسترس خارج می شدند. دیگر نکته ناخوشایند درباره ی بازی باگ هایی هستند که در متن بازی مشاهده میکنیم. و مثال آن عبور از برخی کاراکترهای بازی است که از عنوانی مانند Destiny 2 همچین باگ عجیبی واقعا بعید به نظر می رسید.

 

Destiny 2,Destiny,Destiny 2 Review,دستینی,دستینی 2,بررسی دستینی 2,نقد و بررسی دستینی 2, بررسی بازی, بررسی گیم

تنوع نژادهای بازی از دیگر عواملی است که از تکراری شدن آن جلوگیری کرده است

تا اینجا بیشتر به نکات منفی بازی پرداختیم اما بگذازید سراغ گیم پلی جذاب بازی برویم. در ابتدای بازی شما قادر به انتخاب یکی از نژادهای تایتان (Titan)، وارلاک (Warlock) و یا هانتر (Hunter) هستید که هر یک از این نژاد ها دارای ویژگی ها و سوپر شارژهای (حرکات ویژه) مخصوص به خود هستند. بدون شک محبوب ترین مشخصه ی هر نژاد سوپر شارژ ویژه ای است که بازیکنان را شگفت زده می کند. همچنین بازی دارای چهار سیاره اصلی با فضایی گستره است که در هر سیاره شاهد محیطی کاملا متفاوت با نژادهای گوناگون هستیم و این به آن معناست که گاهی باید بر روی زمین و گاهی در طونل های زیرزمینی سیاره و به مبارزه با نژاد های مختلف بپردازید.

 

Destiny 2,Destiny,Destiny 2 Review,دستینی,دستینی 2,بررسی دستینی 2,نقد و بررسی دستینی 2, بررسی بازی, بررسی گیم

وسایل نقلیه ای که نهایت لذت را از گشت و گذار در محیط بازی برایتان رقم می زند

از دیگر ویژگی های مثبت و مهم بازی می توان به قابلیت شخصی سازی فوق العاده ی اسلحه ها و زره های بازی اشاره کرد که این بخش، از تنوع بسیار خوبی بهره برده و انتخاب های زیادی را در اختیار مخاطبان قرار می دهد. که بیشتر این ویژگی ها با افزایش لول بازیکن قابل دسترسی هستند. سلاح های بازی به سه دسته کنتیک (Kinetic)، انرژی (Energy) و پاور (Power) تقسیم میشوند که سلاح های هر دسته هم قابلیت های مخصوص خود را دارا هستند. به علاوه در این شماره وسایل نقلیه بیش از پیش مورد توجه قرار دارد و نه تنها مسافت های طولانی و طاقت فرسا را در کمترین زمان خواهید پیمود بلکه می توانید با استفاده از آنها به مبارزه با دشمنان خود هم بپردازید که استفاده از آنها را بسیار لذت بخش می کند.

 

Destiny 2,Destiny,Destiny 2 Review,دستینی,دستینی 2,بررسی دستینی 2,نقد و بررسی دستینی 2, بررسی بازی, بررسی گیم

با وجود اینکه نژاد جدیدی از دشمنان نسبت به شماره قبل به بازی اضافه نشده اما شمار دشمنان آنقدر زیاد است که این موضوع جندان آذار دهنده نخواهد بود.

در Destiny 2 نژاد جدیدی نسبت به شماره قبل به بازی اضافه نشده که این موضوع واقعا جای تامل دارد و برای کسانی که قسمت قبل را تجربه کرده اند می تواند بسیار ناخوشایند باشد. با این وجود شاهد تنوع نژادی خوبی در بازی هستیم که هر یک از این نژاد ها دارای توانایی خاص خود هستند، مثل نامرئی شدن یا حمله ی برق آسا. هرچند گفتنی است با وجود این تنوع، سیستم و استراتژی کلی حمله در تمام این نژاد ها تقریبا یکسان بوده و شاهد تفاوت خاصی در آن نیستیم. اما با توجه به تعداد بی شمار دشمنان و نژاد های مختلف آنها، این هوش مصنوعی نسبتا ساده چندان به چشم نخواهد آمد. همچنین بازی با بهره گیری از باس فایت های متنوع و جالب، توانسته میزان سختی قسمت های مختلف را به خوبی بالانس کرده، و بازیکن را به تلاش و هیجان بیشتر دعوت کند. سرعت و روند بازی هم با وجود این دشمنان و باس فایت ها، بسیار روان و سریع است و به هیچ وجه تکراری و خسته کننده نخواهد بود. البته بدون در نظر گرفتن لودینگ های طاقت فرسا!

 

Destiny 2,Destiny,Destiny 2 Review,دستینی,دستینی 2,بررسی دستینی 2,نقد و بررسی دستینی 2, بررسی بازی, بررسی گیم

مبارزه با شمشیر یکی دیگر از ویژگی های جذابیست که از آن لذت خواهید برد.

Destiny 2 به جز قسمت داستانی به سه بخش استرایک (Strike)، رید (Raid) و کریسیبول (Crucible) تقسیم می شود، که شما می توانید در بخش های بازیکن در برابر بازیکن (PVP) و بازیکن در برابر محیط (PVE) در کنار دوستان خود ساعت ها گیم پلی جذاب Destiny 2 را تجربه کنید و لذت ببرید. گفتنی است که بخش بازیکن در برابر محیط، آیتم های بهتری را به بازیکنان ارائه می دهد و البته سخت ترین بخش بازی هم هست که به صورت شش نفره انجام می شود. در بخش بازیکن در برابر بازیکن اما شاهد تغییر تعداد بازیکن ها نسبت به شماره قبل هستیم، یعنی تبدیل تیم های شش نفره به چهار نفره که نوعی توازن را میان گروه های مختلف برقرار می کند و از نکات مثبت این قسمت به حساب می آید. اما مواظب باشید! این بخش های چند نفره به شدت اعتیاد آور هستند و بدون شک شما را تا ساعت ها پای بازی میخ کوب خواهند کرد.

در واقع علت اصلی محبوبیت سری Destiny هم همین بخش های چند نفره است. جایی که در کنار دوستانتان به مبارزه با بازیکن های حرفه ایی دیگر یا هیولا ها و باس هایی می روید که گاهی شکست دادن آنها کاری نشدنی به نظر می رسد و درست همینجاست که ارزش همکاری با دوستانتان برای شما روشن می شود. به علاوه رویداد های هفتگی بازی هم هر بار هیجان انگیز تر و جالب تر از پیش شما را به چالش های جدید دعوت می کنند.

 

Destiny 2,Destiny,Destiny 2 Review,دستینی,دستینی 2,بررسی دستینی 2,نقد و بررسی دستینی 2, بررسی بازی, بررسی گیم

گرافیک هنری بازی به حدی چشم نواز است که گاهی فقط باید به تماشا و تحسین آن نشست…

درباره گرافیک بازی هم هرچه قدر تعریف و تمجید کنیم کم گفته ایم. از طراحی اسلحه ها گرفته تا شخصیت ها و طراحی هنری بازی که دنیا های رنگارنگ و خیره کننده ایی را خلق کرده، همه و همه علتی دیگر بر انجام این بازی جذاب هستند. جالب تر این که هر سیاره دارای محیطی کاملا متفاوت و جذاب است که به بهترین نحو ممکن به تصویر کشیده شده اند. نورپردازی حرفه ایی و بی مانند بازی هم نقش به سزایی در کیفیت آن داشته که به خصوص در قسمت سوپر شارژ ها صحنه های حیرت انگیزی را خلق می کند.

این گرافیک تماشایی در کنار موسیقی بی نظیر، بدون شک فضایی فراموش نشدنی را رقم می زند. موسیقی این قسمت هم مانند قسمت قبل و حتی بیشتر از آن بر فضای بازی نهایت تاثیر خود را دارد و صحنه های تراژدیک آن را بسیار دلنشین تر کرده. البته این موسیقی خارق العاده در بخش های دیگر بازی هم به خوبی مخاطب را جذب خود می کند و می توان گفت هر بخش بازی موسیقی خاصی را یدک می کشد که آن را از سایرین مجزا می کند.

 

Destiny 2,Destiny,Destiny 2 Review,دستینی,دستینی 2,بررسی دستینی 2,نقد و بررسی دستینی 2, بررسی بازی, بررسی گیم

سیستم شخصی سازی کاراکتر

در پایان پیشنهاد ما به شما، تجربه ی این بازی بی نظیر و سرگرم کننده است که قطعا تا مدت ها بدون کوچک ترین خستگی از آن نهایت لذت را خواهید برد و اگر آن را با دوستانتان انجام دهید، لذت آن صد چندان خواهد بود.

 

 

نظر شما در مورد این بازی تخیلی چیست؟

Destiny 2

عنوان Destiny 2 تجربه ای بی نظیر در سبک شوتر اول شخص ارائه می دهد که بسیاری از فاکتورهای یک بازی موفق را داراست و اگر از داستان نه چندان جالب آن، به خصوص در نیمه دوم بازی، صرف نظر کنیم می توان از آن با عنوان یک بازی کاملا موفق در این سبک یاد کرد که بدون شک ارزش امتحان کردن را دارد. بازی اعتیاد آوری که نهایت لذت و هیجان را برای شما رقم خواهد زد.

8.7 از 10

منبع:

گیمر

برچسب‌ها:

مطالب مرتبط
نظرات